Yritys

Miankalattioiden tarina alkoi yrittäjän omista tarpeista saada täydellinen lattiamateriaali projekteihin.

Vinyylilankku oli hyvien ominaisuuslupauksien puolesta hyvä valinta kulutuskestoa ja varmuutta vaativiin kohteisiin kuten vuokra-asuntoihin ja toimitiloihin, mutta tuotehaitari oli laaja ja niinpä mukaan tarttui ”perus” mallia olevat lankut hintahaitarinkeskeltä, kun näiden asentamisessa paljastui ikävä totuus tuotteesta tuli päätös ”ei enää ikinä”, kaikista suurin yksittäinen ongelma oli runkomateriaalin ja lukkoponttien heikko kestävyys, mutta koska käyttökohteita useita oli ja ominaisuudet kiehtoivat, lähdin tutkimaan aihetta ensin kuluttajana ja myöhemmin tuli mukaan pitkä kokemus yrittämisestä, sekä rakennusinsinöörin opinnot, joiden yhdistelmänä lähdin kehittämään ratkaisuja missä tuotteen ominaisuudet olisi huippuluokkaa ja hinta kilpailukykyinen.

Tämän vuoksi runkomateriaaliksi valittiin ainutlaatuinen kalsiittikivestä valmistettu komposiittirunko. Lankku on 5 mm vahva, eli perinteistä lankkua noin 1 mm vahvempi. Tämä helpottaa asentamista ja myös antaa varmuutta kestävyydelle, sekä on laadukkaan oloinen ja tasainen jalan alla. Äänieristeet tulee olla kiinteitä, koska asentaminen on huomattavasti helpompaa ja materiaalina voidaan käyttää paremmin eristävää ainetta, kun se on kiinteästi kiinni lankussa. Pinta on ainoa mitä vinyylilankusta jää näkyville, joten sen tulisi olla ominaisuuksilta parasta ja siksi valitsimme keraamisesti käsitellyn vinyylipinnoitteen, sekä mikroviisteet jokaiselle sivulle, ettei mihinkään jäisi viiltäviä reunoja ja askeltuntuma olisi miellyttävin.

Tuote sai erinomaisen palautteen välittömästi kaikilta asentajilta ja käyttäjiltä ja, kun tuotteille saatiin parhaat mahdolliset sisäilman puhtausluokitukset, päätimme tuoda Mianka vinyylilankut kaikkien saatavaksi ja vielä edullisella hinnalla suoraan verkkokaupasta.

Kuoseja valikoimaamme on valittu yhdessä sisustussuunnittelijoiden ja sisustusarkkitehtien kanssa, sekä intohimoisten kodinsisustajien kanssa. Näin pystymme täyttämään erilaisia toiveita, mutta ennen kaikkea antamaan laatua kotisi lattiaan ja elämiseen Mianka-vinyylilattian päällä.

Avaa Chat
Tarvitsetko apua?
Hei!
Miten voimme auttaa?