Vinyylilankut

Natural oak

69,84 €/pkt sis. alv 24%

Neliöhinta 23,90 €/m² sis. alv 24%

Ruskea tammikuvioinen vinyylilankku on tyylikäs ja lämmin lattiamalli. Vinyylilankun paksuus on 5,5mm ja siinä on kiinteä askeläänieriste, lankussa on antimikrobinen pinta ja mikroviisteet joka reunalla. Vinyylilankkumme on 100% vedenkestäviä ja helppoja asentaa, päätyponttina on unipush lyöntipontti. Vinyylilankun pystyy katkaisemaan helposti katkoteräveitsellä ja näin asennus on erittäin siistiä ja nopeaa.

Varastossa

  • Hidden
  • 0,00 €
  • maksuvaihtoehdot
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotetunnus (SKU): HW8172 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
Kuvaus

Ruskea tammikuvioinen vinyylilankku on tyylikäs ja lämmin lattia. Vinyylilankun paksuus on 5,5mm ja siinä on kiinteä askeläänieriste, lankussa on antimikrobinen pinta ja mikroviisteet joka reunalla. Vinyylilankkumme on 100% vedenkestäviä ja helppoja asentaa, päätyponttina on unilin unipush lyöntipontti. Vinyylilankun pystyy katkaisemaan helposti katkoteräveitsellä ja näin asennus on erittäin siistiä ja nopeaa.

Kaikissa vinyylilankuissamme on erittäin yksityiskohtainen ja pikkutarkka kuviointi, sekä tämä, että silkkisen pinnan muotoilu jäljittelevät oikeaa puukuviointia todella tarkasti, joten vinyylilattiamme ovat ominaisuuksiltaan vertaansa vailla ja aidon puun näköisiä.

Nextgen kivikomposiitti runko on todella laadukas ja kestävä valinta, joka on 4mm vahva. helppo asentaa eikä siihen uppoa jälkiä huonekaluista ja se sopii myös pyörätuolilla kulkemiseen, KL23 kulutusluokitus sopii hyvin kulutuskestoa vaativiin lapsi-ja eläinperheiden koteihin, antimikrobinen pinta tuo myös helppoutta ja turvallisuutta puhtaanapitoon, jokaisella sivulla on mikroviiste, mikä poistaa viiltävän terävät reunat, lankkuihin on integroituna 1,5mm vahva kiinteä askelääni eriste suodattaa, jopa 21db.

Vinyylilankkumme on valmistettu vain puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista ilman kierrätettyjä materiaaleja ja siksi vinyylilankullamme on parhaat testaukset ja sertifikaatit puhtaimman sisäilman puolesta. Teemme yhteistyötä vain valmistajien kanssa kenellä on käytössään ympäristö, sekä tuotannonohjauksen laatujärjestelmät.

Lisätietoja
Paino20,2 kg (kilogramma)
Mitat1220 × 228 × 5,5 mm (millimetri)
Väri

Ruskea

Pakettikoko

9 lankkua (2,503 m²)

Paksuus5,5 mm (NextGen SPC 4,0 mm + IXPE äänieriste 1,5 mm)
Kulutuskerros0,55 mm
PintaAntimikrobinen, uv suojattu PUR, keraaminen viimeistely
ViisteetMikroviiste neljällä reunalla
KäyttöluokkaKL32 sopii julkisiin tiloihin ja kovaan kotikäyttöön
Askeläänenvaimennus20,5 dB
AskeläänieristeIntegroitu 1,5 mm IXPE
LiukuesteluokkaDS / R10
PaloluokkaBfl-S1
LattialämmitysSoveltuu lattialämmityksen kanssa (max +27C pintalämpötila)
SisäilmaluokitusFloorscore, UL Greenguard
Päästötei tuota haitallisia emissioita, sopii herkille ja allergikoille.
Kosteus100% kosteuden kesto (ei sovellu märkätiloihin)
AsennusUiva asennus (ilman liimaa -> ilman ylimääräisiä kemikaaleja)
Lukkoponttiunipush unilin (päätypontti painetaan käsin tai lyödään paikoilleen)
Takuu20 vuotta kotikäytössä.
KierrätettävyysMateriaalit on kierrätettävissä uusioraaka-aineeksi.
Sisäilmasertifikaatit

Indoor Air Comfort Gold on Eurofinsin myöntämä paras sisäilma sertifikaatti, joka sisältää 22 eri sertifikaatin eri osa-alueiden vaatimusten mukaisen testauksen, jossa testattavan tuotteen täytyy sopia kaikkien eri luokitusten vaatimusten raja-arvoihin ja yhtenä osana tätä on myös Suomessa käytettävä M1 sisäilmaluokitus.

Floorscore on SCS:n kehittämä yksi tunnetuimmista lattioiden testaus sertifikaateista maailmalla, jota maailman johtavat valmistajat ja myyntiliikkeet käyttävät takaamaan tuotteiden laadun sisäilman puhtaudessa.

UL GREENGUARD-sertifikaatin saaneiden tuotteiden on tieteellisesti todistettu täyttävän maailman tiukimmat kolmansien osapuolten kemikaalipäästöstandardit, mikä auttaa vähentämään sisäilman pilaantumista ja kemiallisen altistumisen riskiä.

Kaikissa testauksissa on käytetty vain akkreditoituja testauslaitoksia tulosten varmistamiseksi.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Natural oak”
Avaa Chat
Tarvitsetko apua?
Hei!
Miten voimme auttaa?