Vinyylilankut

Mountain Hickory Sand

73,80 €/pkt sis. alv 24%

Neliöhinta 19,90 €/m² sis. alv 24%

Pähkinäpuun design tuo suoraan mieleen luxus mökin ja takkatulen, minkä äärellä hieman karu mutta niin elegantti kuosi tuo pikkutarkoin yksityiskohtineen ainutlaatuisen lämpimän tunnelman, missä mieli ja sydän lepäävät.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 979-6 Osasto: Avainsana tuotteelle
Kuvaus

Sand on kaunis vaalean beige ja hieman rusahtava sävy. Tämä vinyylilankku tuo mieleen tuoreen käsittelemättömän puun, jonka tummemmat syyt antavat sopivasti ryhtiä ja syvyyttä lattialle.

Kaikissa vinyylilankuissamme on erittäin yksityiskohtainen ja pikkutarkka kuviointi, sekä tämä, että silkkisen pinnan muotoilu jäljittelevät oikeaa puukuviointia todella tarkasti, joten vinyylilattiamme ovat ominaisuuksiltaan vertaansa vailla ja aidon puun näköisiä.

Nextgen kivikomposiitti runko on todella laadukas ja kestävä valinta, joka on 5mm vahvana helppo asentaa eikä siihen uppoa jälkiä huonekaluista ja se sopii myös pyörätuolilla kulkemiseen, KL33 kulutusluokitus sopii hyvin kulutuskestoa vaativiin lapsi-ja eläinperheiden koteihin, sekä yleisiin tiloihin, antimikrobinen pinta tuo myös helppoutta ja turvallisuutta puhtaanapitoon, jokaisella sivulla on mikroviiste, mikä poistaa viiltävän terävät reunat, lankkuihin on integroituna 1,5mm vahva kiinteä askelääni eriste suodattaa, jopa 23db.

Vinyylilankkumme on valmistettu vain puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista ilman kierrätettyjä materiaaleja ja siksi vinyylilankullamme on parhaat testaukset ja sertifikaatit puhtaimman sisäilman puolesta. Teemme yhteistyötä vain valmistajien kanssa kenellä on käytössään ympäristö, sekä tuotannonohjauksen laatujärjestelmät.

Lisätietoja
Paino 20,2 kg (kilogramma)
Mitat 1220 × 228 × 6,5 mm (millimetri)
Väri

Sand

Pakettikoko

7 lankkua (1,947 m²)

Paksuus 6,5 mm (NextGen SPC 5,0 mm + IXPE äänieriste 1,5 mm)
Kulutuskerros 0,55 mm
Pinta Antimikrobinen, uv suojattu PUR, keraaminen viimeistely
Viisteet Mikroviiste neljällä reunalla
Käyttöluokka KL33 sopii julkisiin tiloihin ja kovaan kotikäyttöön
Askeläänenvaimennus 22,5 dB
Askeläänieriste Integroitu
Liukuesteluokka DS / R10
Paloluokka Bfl-S1
Lattialämmitys Soveltuu lattialämmityksen kanssa (max +40C pintalämpötila)
Sisäilmaluokitus Eurofins IAC Gold, Floorscore, UL Greeguard
Päästöt ei tuota haitallisia emissioita, sopii herkille ja allergikoille.
Kosteus 100% kosteuden kesto (ei sovellu märkätiloihin)
Asennus Uiva asennus (ilman liimaa -> ilman ylimääräisiä kemikaaleja)
Lukkopontti unipush unilin (päätypontti painetaan käsin tai lyödään paikoilleen)
Takuu 20 vuotta kotikäytössä.
Kierrätettävyys Materiaalit on kierrätettävissä uusioraaka-aineeksi.
Sisäilmasertifikaatit

Indoor Air Comfort Gold on Eurofinsin myöntämä paras sisäilma sertifikaatti, joka sisältää 22 eri sertifikaatin eri osa-alueiden vaatimusten mukaisen testauksen, jossa testattavan tuotteen täytyy sopia kaikkien eri luokitusten vaatimusten raja-arvoihin ja yhtenä osana tätä on myös Suomessa käytettävä M1 sisäilmaluokitus.

Floorscore on SCS:n kehittämä yksi tunnetuimmista lattioiden testaus sertifikaateista maailmalla, jota maailman johtavat valmistajat ja myyntiliikkeet käyttävät takaamaan tuotteiden laadun sisäilman puhtaudessa.

UL GREENGUARD-sertifikaatin saaneiden tuotteiden on tieteellisesti todistettu täyttävän maailman tiukimmat kolmansien osapuolten kemikaalipäästöstandardit, mikä auttaa vähentämään sisäilman pilaantumista ja kemiallisen altistumisen riskiä.

Kaikissa testauksissa on käytetty vain akkreditoituja testauslaitoksia tulosten varmistamiseksi.

Arviot (0)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mountain Hickory Sand”
Avaa Chat
Tarvitsetko apua?
Hei!
Miten voimme auttaa?