Vinyylilankut

Mountain Hickory Natural mallipala

0,00  sis. alv 24%

Neliöhinta €/m² sis. alv 24%

Pähkinäpuun design tuo suoraan mieleen luxus mökin ja takkatulen, minkä äärellä hieman karu mutta niin elegantti kuosi tuo pikkutarkoin yksityiskohtineen ainutlaatuisen lämpimän tunnelman, missä mieli ja sydän lepäävät.

Osasto: Avainsana tuotteelle
Kuvaus

Natural on hieman kypsyneemmän puun sävyinen kuin saman sarjan sand ja sävyltään enemmän ruskean beige, vaaleat yksityiskohdat jäljittelevät upeasti puun syy kuvioita ja tuovat todellisen vuoristo tunnelman huoneeseen.

Kaikissa vinyylilankuissamme on erittäin yksityiskohtainen ja pikkutarkka kuviointi, sekä tämä, että silkkisen pinnan muotoilu jäljittelevät oikeaa puukuviointia todella tarkasti, joten vinyylilattiamme ovat ominaisuuksiltaan vertaansa vailla ja aidon puun näköisiä.

Nextgen kivikomposiitti runko on todella laadukas ja kestävä valinta, joka on 5mm vahvana helppo asentaa eikä siihen uppoa jälkiä huonekaluista ja se sopii myös pyörätuolilla kulkemiseen, KL33 kulutusluokitus sopii hyvin kulutuskestoa vaativiin lapsi-ja eläinperheiden koteihin, sekä yleisiin tiloihin, antimikrobinen pinta tuo myös helppoutta ja turvallisuutta puhtaanapitoon, jokaisella sivulla on mikroviiste, mikä poistaa viiltävän terävät reunat, lankkuihin on integroituna 1,5mm vahva kiinteä askelääni eriste suodattaa, jopa 23db.

Vinyylilankkumme on valmistettu vain puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista ilman kierrätettyjä materiaaleja ja siksi vinyylilankullamme on parhaat testaukset ja sertifikaatit puhtaimman sisäilman puolesta. Teemme yhteistyötä vain valmistajien kanssa kenellä on käytössään ympäristö, sekä tuotannonohjauksen laatujärjestelmät.

Lisätietoja
Väri

Natural

Paksuus6,5 mm (NextGen SPC 5,0 mm + IXPE äänieriste 1,5 mm)
Kulutuskerros0,55 mm
PintaAntimikrobinen, uv suojattu PUR, keraaminen viimeistely
ViisteetMikroviiste neljällä reunalla
KäyttöluokkaKL33 sopii julkisiin tiloihin ja kovaan kotikäyttöön
Askeläänenvaimennus22,5 dB
AskeläänieristeIntegroitu
LiukuesteluokkaDS / R10
PaloluokkaBfl-S1
LattialämmitysSoveltuu lattialämmityksen kanssa (max +40C pintalämpötila)
SisäilmaluokitusEurofins IAC Gold, Floorscore, UL Greeguard
Päästötei tuota haitallisia emissioita, sopii herkille ja allergikoille.
Kosteus100% kosteuden kesto (ei sovellu märkätiloihin)
AsennusUiva asennus (ilman liimaa -> ilman ylimääräisiä kemikaaleja)
Lukkoponttiunipush unilin (päätypontti painetaan käsin tai lyödään paikoilleen)
Takuu20 vuotta kotikäytössä.
KierrätettävyysMateriaalit on kierrätettävissä uusioraaka-aineeksi.
Sisäilmasertifikaatit

Indoor Air Comfort Gold on Eurofinsin myöntämä paras sisäilma sertifikaatti, joka sisältää 22 eri sertifikaatin eri osa-alueiden vaatimusten mukaisen testauksen, jossa testattavan tuotteen täytyy sopia kaikkien eri luokitusten vaatimusten raja-arvoihin ja yhtenä osana tätä on myös Suomessa käytettävä M1 sisäilmaluokitus.

Floorscore on SCS:n kehittämä yksi tunnetuimmista lattioiden testaus sertifikaateista maailmalla, jota maailman johtavat valmistajat ja myyntiliikkeet käyttävät takaamaan tuotteiden laadun sisäilman puhtaudessa.

UL GREENGUARD-sertifikaatin saaneiden tuotteiden on tieteellisesti todistettu täyttävän maailman tiukimmat kolmansien osapuolten kemikaalipäästöstandardit, mikä auttaa vähentämään sisäilman pilaantumista ja kemiallisen altistumisen riskiä.

Kaikissa testauksissa on käytetty vain akkreditoituja testauslaitoksia tulosten varmistamiseksi.

Avaa Chat
Tarvitsetko apua?
Hei!
Miten voimme auttaa?