Toimitus- ja maksuehdot

Maksutavat

Maksun voit hoitaa helposti Klarna-maksupalvelua käyttämällä. Voit maksaa joko laskulla, suoraan verkkopankissa verkkomaksulla tai yleisimmillä debit- ja credit-korteilla.

Klarna Osta nyt – maksa myöhemmin!

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välillä, josta ostat tavaroita, kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin.

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin, tarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänä, joka on 14 päivää tavaroiden lähettämisestä. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi oston.

Yhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi.

Maksa vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi!

Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan turvan, mikä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että kuluttajana sinun ei tarvitse maksaa tilaamiasi tuotteita ennen kuin olet vastaanottanut ne, ja että Klarna auttaa sinua ostokseen liittyvissä ongelmatilanteissa.

Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä: https://www.klarna.com/fi/klarnan-kuluttajille-tarjoama-ostajan-turva/.

Suoralaskutus

Myymme toimituksia suoralaskutuksella projektimyyntiasiakkaille, yleinen maksuehtomme on 14 pv netto, viivästyskorko 8 %, ellei toisin ole sovittu. Mikäli haluat suoralaskutuskumppaniksi, ota yhteyttä myyntiimme.

Hinnat

Kaikki verkkosivuilla ilmoitetut hinnat sisältävät silloisen arvonlisäveron.

Toimitus

Kuljetusliike toimittaa tavarat autosta asiakkaan antamaan osoitteen pihaan (asiakas vastaa, että kulkuyhteys purkupaikalle on sopiva kuorma-autolle). Jatkon tästä eteenpäin, kuten asuntoon sisään kantamisen, hoitaa asiakas itse. Muista toimitustavoista sekä hinnasta sovittava erikseen myyjän kanssa etukäteen. Asiakkaan tulee huolehtia, että tuotteiden saapuessa tilattuun osoitteeseen, joku on vastaanottamassa ja tarkastamassa sekä kuittaamassa toimitus. Tämän vuoksi on tärkeää, että asiakas ilmoittaa puhelinnumeron, josta kuljetusliike tavoittaa asiakkaan.

Ellei muusta ole sovittu myyjän kanssa erikseen etukäteen, peritään ylimääräiset kuljetuskustannukset asiakkaalta.

Toimituskulut

Alle 1000€ tilauksiin lisäämme toimituskulut 79 € ja yli 1000€ tilaukset toimitetaan rahtivapaasti, poikkeuksena lisäämme pohjoisen pitkänmatkan jakotoimituksiin 200 € toimituslisän kattamaan kuljetuksista aiheutuneet lisäkustannukset.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan kaikkialle Suomeen em. toimituskuluilla. Suomen rajojen ulkopuolelle toimitettaessa veloitamme toimituskulut toteutuneen mukaan, ota yhteyttä asiakaspalveluun saadaksesi tietää rahtihinta.

Toimitusaika

Varastotuotteet lähetetään pääsääntöisesti, joko samana tai seuraavana arkipäivänä tehdystä tilauksesta, mikäli ei muuta ilmoiteta. Räätälöidyt toimitusajat sovitaan erikseen, otathan yhteyttä sähköpostilla. Ennakkotilauksien toimituspäivämäärät saattavat poiketa annetusta.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli tuotteissa on kuljetusvaurioita tai jotain puuttuu, merkitse rahtikirjaan mahdollisimman selkeästi havaitut vauriot/puutteet. Kuittaa rahtikirja tuotteiden vastaanottamisesta vasta, kun kaikki merkinnät ovat tehty ja pyydä kuljettajalta myös kuittaus kaikkiin rahtikirjan kopioihin.

Palautukset

Kaikista palautuksista on aina sovittava Miankalattiat.fi kanssa etukäteen.

Asiakkaalla on oikeus palauttaa tuotteet 14 vrk kuluessa niiden vastaanottamisesta, mikäli tuotteet ovat täysin käyttämättömiä, eivätkä ne ole vaurioituneet mitenkään. Tuotteiden tulee olla täysin avaamattomissa sekä virheettömissä alkuperäispakkauksissa ja niiden tulee olla jälleenmyyntikelpoisia. Asiakas on velvollinen säilyttämään ja pakkaamaan tuotteet palautusta varten niin, etteivät ne vaurioidu. Ostohetkeksi katsotaan se päivä, kun asiakas on lunastanut/vastaanottanut tuotteen ensimmäisen kerran itselleen tai vaihtoehtoisesti toimituspäivämäärä varastolta. Asiakas todistaa vastaanottopäivän esim. rahtikirjaan merkitsemällään päivämäärällä.

Virheettömien tuotteiden palautuksissa, joissa kuljetusliike toimittaa tuotteet, perimme asiakkaalta palautusrahdin ja käsittelykulut täysimääräisenä.

Jos haluat palauttaa tuotteen, edellytämme, että otat aina ensin yhteyttä info@miankalattiat.fi!

Emme vastaanota palautuksia, joiden toimituksesta asiakkaalle on kulunut yli 14 vuorokautta.

Viallisen tuotteen palautus

Reklamointi on tehtävä viipymättä tavaran saapumisesta kuitenkin viimeistää 7 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@miankalattiat.fi Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen.

Palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote on väärä tai vaurioitunut ja virhe johtuu lähettäjästä.

Takuu

Kaikilla myymillämme kulutustuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 6 kk virhevastuu.

Myymillämme tuotteilla on tehtaan myöntämä takuu, joka on ilmoitettu tuotteiden takuuajassa. Tehtaan myöntäessä takuun tuotteille, rajoittuu miankalattiat.fi velvollisuudeksi hoitaa tuotteen takuu kuluttajasuojalain 5. luvun yleisien virhesäännöksien mukaan. Ostokuitin tai laskun päivämäärä on takuuajan alkamisen peruste ja se tulee säilyttää.

Kaikki takuita koskevat asiat käsitellään tapauskohtaisesti miankalattiat.fi toimesta ja ohjeiden mukaisesti.

Takuun piirissä ei ole muokattujen tuotteiden käyttö tai käyttötarkoituksen vastainen käyttö, tapaturmista tai itse aiheutetuista vahingoista johtuva tuotteen rikkoontuminen. Miankalattiat.fi vapautuu vastuistaan, mikäli on aihetta epäillä käyttötarkoituksen vastaista käyttöä, väärästä asennuksesta, tapaturmasta tai itse aiheutetusta vahingosta johtuvaa vauriota.

Takuu kysymyksissä ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Vastuumme

  • Vastuumme rajoittuu kaikissa tapauksissa tuotteen hintaan, ellei voimassa oleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
  • Emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
  • Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä, jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista, jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

Muuta

Pidätämme kaikki oikeudet toimitusehtojemme ja hintojen muutoksiin. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Avaa Chat
Tarvitsetko apua?
Hei!
Miten voimme auttaa?